fbpx

РЕПЛЕК ФАРМ

Вашето Здравје, Наша Обврска

Иновативна формулација за нега со природен екстракт од канабис (CBD)

За здрава и сјајна кожа

Реплек Фарм

Производи

Создаваме широк спектар на производи со висок квалитет со цел да ги задоволиме здравјето и потребите за убавина поврзани со современиот животен стил.

Лекови

Се грижиме за новите потреби на нашата заедница и нашите партнерите нудејќи широк спектар на високо-квалитетни лекови.

Додатоци за исхрана

Нашите додатоци за исхрана ќе обезбедат дневно препорачано внесување на витамини, минерали и други важни хранливи материи неопходни за оптимално здравје.

Козметика

Каноил

Доживувајќи глобална реафирмација поради многубројните здравствени придобивки, канабисот како растение е едно од најстарите билки користени во различни традиционални медицински третмани, пред илјадници години.

Антисептици & Дезинфициенси

Новиот начин на живот ја наметна потребата за креирање на ефикасни и сигурни дезинфициенси и антисептици, кои содржат висок процент на алкохол и имаат широк антимикробен спектар.

Производи

Пазари

Вработени

Години искуство

РЕПЛЕК ФАРМ

Процеси

Сите наши процеси, започнувајќи од производството, осигурувањето на квалитет, истражувањето и развојот, и завршувајќи со регулаторните активности, се еднакво важни за нас. Тие ни овозможуваат сигурност дека нашите производи се со врвен квалитет, во согласност со најновите регулативи и закони.

Истражување и Развој

Сите активности во нашето одделение за истражување и развој се изведуваат со една цел – развој и создавање на безбедни и ефикасни лекови со висок квалитет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Производство

Сите процеси на производство во „Реплек Фарм“ – Скопје се извршуваат според јасно дефинирани процедури предодредени со стандардите за Добра производна пракса.

Прочитај повеќе

Контрола на Квалитет

Нашите лаборатории се опремени со најсовремени, софистицирани инструменти, со цел да се задоволат потребите на современите трендови во фармацијата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Обезбедување на Квалитет

Континуираните инвестиции во нашиот систем за контрола на квалитетот овозможуваат највисок квалитет на нашите производи и ги обезбедуваат највисоките барања за безбедност и ефикасност.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Регулаторни Активности

Секторот за регулаторни активности ги следи и имплементира сите регулативи и закони врзани за нашите производи на пазарите каде сме присутни.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најнови вести и наслови

Најнови вести

Прочитајте ги најновите наслови, вести и промоции…

За прв пат во Македонија, иновативна природна козметика со екстракт од канабис богат со канабидиол (ЦБД)

За прв пат во Македонија, иновативна природна козметика со екстракт од канабис богат со канабидиол (ЦБД)

За прв пат во Македонија, иновативна природна козметика со екстракт од канабис богат со канабидиол (ЦБД) Што ги издвојува новите производи од линијата Канабо? Канабидиол или ЦБД, присутен во екстрактот од канабис, покрај многубројните позитивни ефекти на здравјето има...

Медицинскиот канабис би можел да помогне во борбата против ковид-19

Медицинскиот канабис би можел да помогне во борбата против ковид-19

Податоците собирани во тек на четиригодишните истражувања на канадскиот универзитет Летбриџ (University of Lethbridge -College & University in Lethbridge, Alberta, Canada), ветуваат дека одредени екстракти од канабис може да помогнат во превенција на ковид-19....

Соопштение за медиуми 03.02.2020

Соопштение за медиуми 03.02.2020

До медиумите 03.02.2020 година   Соопштение за медиуми од денешната прес-конференција „Реплек Фарм“ ќе извезува екстракти од канабис за медицинска употреба под брендот Каноил во САД  Почитувани, „Реплек Фарм“ како пионер во производство на екстракти од канабис за...

Поставете прашање

12 + 9 =

РЕПЛЕК ФАРМ

За Нас

Нашиот концепт и наша основна цел беше изградба и основање на модерна фабрика за производство на лекови и други фармацевтски производи РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ, која беше завршена во 2001 година. Дизајниран, изграден и опремен во согласност со најновите барања за добра производна пракса и најстрогите барања за заштита на човековата средина, денес фабриката е современ, оперативен, високо-стандардизиран производен капацитет, кој произведува повеќе од 150 лекови, регистрирани во нашата земја и на многубројни странски пазари, во согласност со најстрогите барања за квалитет и безбедност на лековите. Наша идна цел е континуирано имплементирање на нови технологии во работењето, изградба на нови капацитети, проширување на палетата на производи, зголемување на бројот на извозните парнери и постигнување на поголема економичност.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00