fbpx

Акредитирани предавања

CBD го намалува оштетувањето на белите дробови предизвикано од COVID-19

Во една нова студија, научниците покажаа дека ЦБД - еден од не-психоактивните канабиноиди во канабисот, го намалува оштетувањето на белите дробови кое се јавува како последица на цитокинската бура предизвикана од COVID-19, преку зголемување на нивото на природен...

Соопштение за јавноста – Историјата се пишува денес: Обединети Нации го признаваат медицинскиот канабис

По 60 години статус кво, 3 години научни прегледувања од СЗО и 2 години дипломатски дискусии, денес Обединетите нации конечно го повлекоа канабисот од Класа IV со „статус на забранета супстанца” според Единствената конвенција. Повеќе информации на следниот...

НОВИ ПРОИЗВОДИ СО ЕКСТРАКТИ ОД КАНАБИС
НАЈВИСОКИ КОНЦЕНТРАЦИИ НА ЦБД НА ПАЗАРОТ

KANOIL gold nut 25% CBD KANOIL life 30% CBD Согласно најновите сознанија за комплементарното дејство на канабидиолот со маслата од орев и авокадо, ги креиравме Каноил Ексклузив производите кои поради синергизмот на двете состојки значително го подобруваат имунолошкиот...

Акредитирани предавања

Во тек се предавања за лекари и фармацевти на тема CBD – респектибилен потенцијал во третман на анксиозни растројства, во повеќе градови во Македонија.

Одржани предавања во: Скопје, Битола, Тетово, Прилеп, Струмица.

Предстојни предавања во: Штип, Кочани, Охрид, Куманово, Велес.

Следно акредитирано предавање за фармацевти ќе се одржи во Скопје на тема Ревагра – Ја враќа спонтаноста на вашата игра на 29.10.2019 во ресторан Ден и Ноќ.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00