fbpx

БИДИ ОДГОВОРЕН, ДЕЗИНФИЦИРАЈ СЕ

CBD го намалува оштетувањето на белите дробови предизвикано од COVID-19

Во една нова студија, научниците покажаа дека ЦБД - еден од не-психоактивните канабиноиди во канабисот, го намалува оштетувањето на белите дробови кое се јавува како последица на цитокинската бура предизвикана од COVID-19, преку зголемување на нивото на природен...

Соопштение за јавноста – Историјата се пишува денес: Обединети Нации го признаваат медицинскиот канабис

По 60 години статус кво, 3 години научни прегледувања од СЗО и 2 години дипломатски дискусии, денес Обединетите нации конечно го повлекоа канабисот од Класа IV со „статус на забранета супстанца” според Единствената конвенција. Повеќе информации на следниот...

НОВИ ПРОИЗВОДИ СО ЕКСТРАКТИ ОД КАНАБИС
НАЈВИСОКИ КОНЦЕНТРАЦИИ НА ЦБД НА ПАЗАРОТ

KANOIL gold nut 25% CBD KANOIL life 30% CBD Согласно најновите сознанија за комплементарното дејство на канабидиолот со маслата од орев и авокадо, ги креиравме Каноил Ексклузив производите кои поради синергизмот на двете состојки значително го подобруваат имунолошкиот...

Новиот начин на живот, во услови на пандемија, ја наметна потребата за редовно користење на ефикасни и сигурни дезинфициенси и антисептици. Токму поради ова ја создадовме Ресепт  линијата на дезинфициенси и антисептици, формулирани според препораките на СЗО, во облик на раствори со 80% алкохол наменети за дезинфекција на раце и површини и во облик на гел со 70% алкохол, наменети за дезинфекција на раце.

За специјална нега на воспалена, иритирана, зацрвенета кожа го креиравме Ресепт + гел со ЦБД, антисептик за раце кој доплонително негува и ја смирува воспалената кожа.

Ресепт производите се тестирани во акредитирани микробиолошки лаборатории,  што е уште една потврда за нивната висока ефикасност.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00