fbpx

Реплек во работна посета на Стопанската комора

Дек 31, 2021

Се грижиме за нашите вработени и ги поддржуваме локалните производители

Децата се нашата иднина, а за нашите деца избравме македонски новогодишни пакетчиња, согласно нашата цел, да создаваме трајни вредности и да креираме нови можности за идните генерации. Заради пандемијата, наместо новогодишна прослава, средствата ги пренаменивме за...

20 години Реплек Фарм – 20 години австриски капитал

На денешната работна посета во Реплек, австрискиот амбасадор Д-р Георг Вуцас ги посети производните капацитети и заедно со Генералниот Директор, Душан Пецовски, најавија нови можности за соработка меѓу двете земји. На прес конференцијата која следеше по посетата,...

РЕПЛЕК ФАРМ – ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА

Во тек на минатата година дониравме повеќе од 8.000.000 денари или повеќе од 130.000 евра за добротворни цели т.е. помош на јавните институции: Министерство за здравство, ЈЗУ Клинички Центар, ЈЗУ ГОБ 8 Септември, Институт за Белодробни заболувања Козле, Институт за...

На средбата, беше разговарано за новите можности за ширење на бизнис соработката на Реплек во регионот на Западен Балкан. Истата би се реализирала преку активностите на Стопанската комора, која е единствената бизнис асоцијација од државата членка на ЗБ6 (6 партнерски Стопански Комори). Покрај другите активности, планирано е и претставување на компанијата на предстојниот Коморски Инвестициски Форум.

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00