fbpx

РЕПЛЕК ФАРМ – ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА

Окт 18, 2021

20 години Реплек Фарм – 20 години австриски капитал

На денешната работна посета во Реплек, австрискиот амбасадор Д-р Георг Вуцас ги посети производните капацитети и заедно со Генералниот Директор, Душан Пецовски, најавија нови можности за соработка меѓу двете земји. На прес конференцијата која следеше по посетата,...

Реплек Фарм – Единство и тимски дух

Во одлична форма и кондиција, тимот на Реплек Фарм го освои четвртото место на традиционалната Бизнис Трка 2021, организирана од страна на Прв до Врв. Бројните натпреварувачи на Реплек Фарм, поделени во 5 тима, годинава трчаа во чест на прерано починатиот колега Јорго...

ТРКА ЗА НЕЗАВИСНОСТ – КРУШЕВО

На 4ти септември 2021 се одржа првата 5 километарска “Трка за независност” во Крушево. Реплек фарм како општествено одговорна компанија, го поддржа и овој настан со донација на производи меѓу кои и Ресепт производите за...

Во тек на минатата година дониравме повеќе од 8.000.000 денари или повеќе од 130.000 евра за добротворни цели т.е. помош на јавните институции: Министерство за здравство, ЈЗУ Клинички Центар, ЈЗУ ГОБ 8 Септември, Институт за Белодробни заболувања Козле, Институт за Физикална Медицина и Рехабилитација, Основни Училишта, Детски градинки како и СОС Детското Село. Помагаме на оние на кои тоа им е најпотребно и посветено работиме на нашата мисија да обезбедиме квалитетни лекови достапни за сите. Наша цел е континуирано зголемување на инвестициите во развој, едукација, зачувување на животната средина и градење подобра заедничка иднина.

Со почит,
РЕПЛЕК ФАРМ

ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ – НАША ОБВРСКА

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00