fbpx
Реплек Фарм

ПРОЦЕСИ

Вашето Здравје, Наша Обврска

РЕПЛЕК ФАРМ

Процеси

Сите наши процеси, започнувајќи од производството, осигурувањето на квалитет, истражувањето и развојот, и завршувајќи со регулаторните активности, се еднакво важни за нас. Тие ни овозможуваат сигурност дека нашите производи се со врвен квалитет, во согласност со најновите регулативи и закони.

Производство

Сите процеси на производство во „Реплек Фарм“ – Скопје се извршуваат според јасно дефинирани процедури предодредени со стандардите за Добра производна пракса.

Прочитај повеќе

Осигурување на Квалитет

Континуираните инвестиции во нашиот систем за контрола на квалитетот овозможуваат највисок квалитет на нашите производи и ги обезбедуваат највисоките барања за безбедност и ефикасност..

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Истражување и Развој

Сите активности во нашето одделение за истражување и развој се изведуваат со една цел – развој и создавање на безбедни и ефикасни лекови со висок квалитет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Регулаторни Активности

Секторот за регулаторни активности обезбедува компанија да ги почитува сите регулативи и закони за нашите производи на пазарите во кои работиме.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Производи

Пазари

Вработени

Години искуство

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

REPLEK AD
KANOIL

 

Работни часови

Пон. – Пет. / 8.00 – 16.00

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА, ПРОДОЛЖЕТЕ КОН ИСТАТА.

You have Successfully Subscribed!