fbpx

Ресепт гел

Моќен антисептик со брз и сигурен ефект

За дезинфекција на раце

УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

  • 70% етанол, Д-пантенол, глицерол
  • Потврдена микробиолошка ефикасност
  • Широк антимикробен спектар
  • Ги штити и негува рацетене

Пакување:

Гел 80ml со флип топ капаче.

Гел 500ml со пумпица.

Гел 1000ml со флип топ капаче.