fbpx

Ресепт раствор

Моќен дезинфициенс со брз и сигурен ефект

За дезинфекција на раце и површини (предмети, материјали, опрема во домаќинства , јавни институции и болници)

УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

  • 80% етанол, хидроген пероксид, глицерол
  • Формула адаптирана според препораките на СЗО
  • Потврдена ефикасност во инактивирање на SARS-CoV
  • Широк антимикробен спектар

Пакување:

Раствор 80ml спреј.

Раствор 500ml со пумпица.

Раствор 500ml со флип топ капаче.

Раствор 1000ml со флип топ капаче.