fbpx

Ресепт +

Антисептичен гел со CBD за специјална нега на рацете

За миење без сапун и вода

УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

  • 70% етанол, канабидиол (CBD), Д-пантенол, глицерол
  • Потврдена микробиолошка ефикасност
  • Широк антимикробен спектар
  • Ги штити и негува рацете
  • Смирува иритации и црвенило
  • Ја навлажнува и омекнува кожата

Пакување:

30ml гел за раце со CBD со пумпица.