fbpx

Тиква + ZN Active

ПРИ ЗГОЛЕМЕНА ПРОСТАТА И ПОТЕШКОТИИ СО МОКРЕЊЕТО

Се употребува за зајакнување и подобрување на функцијата на простатата, уринарните патишта и мочниот меур. Содржи висок процент на незаситени масни киселини, фитостероли, цинк и витамин Е.

Цинкот помага во сите процеси поврзани со машката репродукција, вклучувајќи го хормонскиот метаболизам,  баланс и функцијата на простатата.


СОСТАВ      

1 таблета содржи:

Сув екстракт од семки од тиква 300 mg

Цинк 5 mg (во облик на цинк глуконат)


ДОЗИРАЊЕ       1 таблета на ден