fbpx
процеси

Регулаторни Активности

Поседуваме тим на професионалци со одлично познавање на националните и европските процедури и закони во однос на регистрација на нови производи, спроведување на клинички испитувања, биоеквивалентни студии и фармаковигиланца.

Реплек Фарм

Сертификати

Сертификат 1

Сертификат 1

Сертификат 2

Сертификат 2

Сертификат 3

Сертификат 3

Сертификат 4

Сертификат 4

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА

СТРАНИЦАТА Е СЕУШТЕ ВО ИЗРАБОТКА, ПРОДОЛЖЕТЕ КОН ИСТАТА.

You have Successfully Subscribed!